Vuçiq rreth “non paper”: Nuk e kam parë atë letër, por angazhohem për kufijtë ekzistues

Vuçiq rreth “non paper”: Nuk e kam parë atë letër, por angazhohem për kufijtë ekzistues

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, deklaroi mbrëmë se nuk e ka parë “letrën jo-refuzuese (“Non paper”) që kinse iu ka dorëzuar Bruksleit dhe që parashikon bashkimin e Sprska me Serbinë dhe Kosovës me Shqipërinë, por……

Advertisement
Advertisement

LAJME