(Video) Habit shqiptari, pi 200 gota çaj në ditë dhe kërkon dikë që ta mund

(Video) Habit shqiptari, pi 200 gota çaj në ditë dhe kërkon dikë që ta mund

Çaji është i njohur nga të gjithë, për efektet e tij kundër gripit dhe të ftohurit, ai është i pasur në kalori, nuk është i kushtueshëm dhe përgatitet lehtë.

Advertisement

Çaji konsumohet nga të gjithë, mirëpo Llapashtica nga qyteti i famshëm i çajit, Vushtrria, është një konsumues shumë i njohur i çajit, pasi ai konsumon rreth 200 gota çaj në ditë. Kjo është një shifër e lartë e konsumimit të çajit, ndërsa vetë Llapashtica, kërkon një person që ta sf idojë.

Advertisement

Llapashtica thotë se konsumimin e kaq shumë gotave çaj në ditë, e ka nisur që në moshë të re kur edhe ka filluar të punojë në qebaptore. Ai thotë se çaji është pija e tij e preferuar, ndërsa për të 36-tën herë kërkon persona që ta sf idojnë lidhur me konsumimin më të madh të çajit në ditë.

Advertisement

Advertisement

Kuriozitete