“Tarzani i Vitisë” duke u goditur me rrip në trup ka një thirrje për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin

“Tarzani i Vitisë” duke u goditur me rrip në trup ka një thirrje për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin

E pretendon Librin e Ginisit – “Tarzani i Vitisë” duke u goditur me rrip në trup ka një thirrje për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin

Advertisement

 

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Kuriozitete