kapet-mbi-1-ton-nargjile-e-kontrabanduar,-dogana-jep-detaje

Njësitë e Doganës së Kosovës kanë arritur të kontrollojnë dhe gjejnë një sasi të konsiderueshme të nargjilesë në një lokacion në Malishevë.

Advertisement

Nga Dogana e Kosovës kanë bërë të ditur se pas pranimit……

Advertisement
Advertisement

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *