E mbani mend ‘Gjinon’ 14-vjeç dhëndërr? Ja si ka ndryshuar aktori i madh

E mbani mend ‘Gjinon’ 14-vjeç dhëndërr? Ja si ka ndryshuar aktori i madh

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

Advertisement

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Advertisement

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

Advertisement

Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende.

Advertisement
Advertisement

Kuriozitete