vendredi, mars 5, 2021
Xheloshaj intervistohet në prokurori
LAJME

Xheloshaj intervistohet në prokurori

Kreu i komunës së Tuzit Nik Xheloshaj, i cili ditë më parë kishte drejtuar protestën kundër masave të qeverisë për mbylljen e objekteve hoteliere, ka marrë fletëparaqitje për thirrje në rezistencë dhe është ftuar në......