dimanche, mai 9, 2021
Ndërroi jetë veterani i UÇK-së
LAJME

Ndërroi jetë veterani i UÇK-së

Njoftimin e beri OVL e UÇK ne Ferizaj Ngush llime familjes Salihu dhe gjithe atyre qe e njohen te ndjerin *** NJOFTIM MORTOR Të nderuar bashkëqytetarë, familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Inv alidë dhe Veteranë…